Radnička cesta 80, 10000 Zagreb | OIB: 85828625994 | T: +385 (1) 539 1800 | F: +385 (1) 539 1810 | E: kontakt@fzoeu.hr

Novosti

Vlada RH imenovala Dubravka Ponoša novim direktorom Fonda

14.09.2017. Dubravko Ponoš, magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije, novi je direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti.

Vlada Republike Hrvatske je na današnjoj sjednici imenovala Dubravka Ponoša direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ponoš je magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije, te sveučilišni specijalist za poslovno upravljanje. U svojoj dugogodišnjoj karijeri stekao je iskustvo na rukovodećim pozicijama u upravi i visokom managementu. Tijekom karijere specijalizirao se  za poslove razvoja projekata i investicija, upravljanje projektima na strateškoj, organizacijskoj i kontrolnoj razini te za organizaciju poslovanja, implementaciju sustava i procedura. 

„Zahvaljujem Vladi Republike Hrvatske na ukazanom povjerenju. Svoje znanje i dosadašnje iskustvo usmjerit ću na daljnji razvoj Fonda kao jedne od ključnih institucija u provedbi projekata zaštite okoliša i energetske učinkovitosti. Pred Fondom u narednom razdoblju stoji niz izazova, a jedan od prioriteta je uspješno povlačenje sredstava iz EU fondova, kao i nastavak financiranja kvalitetnih programa od kojih će neki biti namijenjeni i građanima “ – izjavio je Dubravko Ponoš povodom imenovanja.